Nylig installerte Skjæreteknikk AS en ny LVD kantpresse type PPEB-8 220/ 30 Pluss utstyrt med offlineprogrammet Cadman B3D.

Foran den nye kantpressen: Trond Aasen fra LVD Scandinavia t.v og produksjonsleder hos Skjæreteknikk AS, Tore Skretting.

Skjæreteknikk AS startet med vannskjæring i 2007, og har siden utvidet arbeidsoppgavene til å omfatte vann,- og gasskjæring av plater, rørkutting, klipping, knekking av plater og gravering.

– Vi har siden firmaets oppstart vært opptatt av å ha en maskinpark som er fleksibel og tilpasset vår måte å jobbe på. Vår nye LVD kantpresse er en maskin med stor fleksibilitet, men den har også svært høy presisjon. Den er utstyrt med de beste komponenter når det gjelder hydraulikk og elektronikk, og håndterer alt fra de enkleste til de mest kompliserte knekkeoperasjoner, forklarer produksjonsleder hos Skjæreteknikk AS, Tore Skretting.

Passer bedriftens filosofi

Skretting forteller at man valgte å utstyre vår maskin med offlineprogrammet Cadman B3D, noe som gir mulighet til å simulere og visualisere hele knekkeprosessen fra start til slutt. Programmet bestemmer den optimale knekkesekvensen, verktøy og anslagsstillinger, noe som gjør det enkelt å programmere deler.

– Som en liten bedrift vet vi at det handler om å være mer på hugget enn de store. Derfor står vi på til jobben er gjort, holder det vi lover, men lover ikke mer enn vi kan holde. Vår nye kantpresse passer godt inn i vår filosofi og vi gleder oss over at den nå er på plass, avslutter Tore Skretting.

For mer informasjon se: www.skjaereteknikk.no