LVD viser frem 4.0-klare produkter som er utviklet for å hjelpe metallbearbeidingsselskaper med å fremme virksomheten, inkludert Dyna-Cell robotbøyecelle, ToolCell automatisert verktøyskiftende trykkbrems, ultrahøy hastighet Electra 10kW fiberlaserskjæremaskin og CADMAN® programvare hos Blechexpo, hall 1 – stand 1713.

Dyna-Cell har den høye hastigheten Dyna-Press Pro elektrisk trykkbrems og en Kuka-robot. Dyna-Press Pro er nå tilgjengelig med LVDs eksklusive Easy-Form® Laser adaptive bøyesystem for å sikre bøyningsnøyaktighet. Roboten er utstyrt med LVDs patentsøkt universalgrep som kan bøye seg på tre sider av en del uten å registrere seg. Fordi en griper passer til alle bruksområder, er produksjonen kontinuerlig og uavbrutt. Den kompakte Dyna-Cell automatiserer bøying av små til mellomstore deler i forskjellige batchstørrelser med hastigheter opptil 25 mm per sekund. Den har en intelligent programmeringsveiviser for rask og enkel programmering av bøyecellen. Dyna-Cell følger 10-10-regelen: 10 minutter for CAM-generering av bøye- og robotprogrammet; 10 minutter for oppsett og første del generasjon. Dyna-Cell muliggjør også ubemannet eller bemannet drift, og tilbyr en fleksibel bøyeløsning.

ToolCell automatisert verktøyskiftende trykkbrems maksimerer bøyeproduktiviteten gjennom en integrert lagring av verktøy, som er plassert i maskinen. Det patenterte Easy-Form® Laser-adaptive bøyesystemet gir vinkelovervåkning i prosessen, som garanterer ønsket vinkel fra den første bøyningsoperasjonen.

Electra FL med kraftig 10kW fiberlaser er en ultrahøyhastighets laserskjæremaskin som kutter jernholdige og ikke-jernholdige metaller så raskt som den termiske prosessen tillater det. Maskinsportalen har en lineær drivmotor for å sikre ekstrem høy dynamikk og 2G akselerasjon mens du kutter.

CADMAN® gjør den virtuelle fabrikken mulig, og muliggjør en konstant flyt av data mellom maskiner og programvare.