LVD Company nv kunngjorde i dag at de har kjøpt COMPAC S.r.l. fra Urbino, Italia, en leverandør av industrielle automatiseringsløsninger. LVD har samarbeidet med COMPAC siden 2016 for å produsere automatiske lagersystemer for mange LVD-laserutstyrsinstallasjoner i Italia. Oppkjøpet utvider LVDs portefølje av automatiseringssystemer for skjæreutstyr for flatt ark og rør i en tid der metallproduksjonsmaskiner i økende grad automatiserer sine produksjonsprosesser for å forbedre den generelle effektiviteten.

En 30 år gammel, familieeid virksomhet, COMPAC S.r.l. spesialiserer seg på design, produksjon og integrasjon av høyteknologiske automatiske lagersystemer, inngangs- og utgangshåndteringssystemer, laste- og losseenheter, og tilpassede automatiseringssystemer for industrien. COMPAC har stadig vokst sine forretnings- og automatiseringsprodukter. Dets automatiseringsløsninger er forskjellige, inkludert håndteringssystemer for magasin- og pappindustri og transportlinjer for metallrensemaskiner.

Med oppkjøpet blir COMPAC del av LVD Group. LVD vil legge til COMPAC-systemer for metallfremstilling til sine automatiseringstilbud, og utvide valget av løsninger for stansepresse, fiberlaser og rørlaserskjæremaskiner for kunder over hele verden. Metallfabrikasjonssystemene vil bli merket som LVD. COMPAC vil beholde sitt merke for automatiseringsløsninger levert til andre markeder. Alle COMPAC-produkter vil fortsatt bli produsert på det ledende 7000m2 produksjonsstedet i Italia.

«COMPAC er en innovativ produsent med et sterkt teknisk tankesett og en velprøvd historie med avanserte automatiseringsløsninger,» forklarte LVDs president og administrerende direktør, Carl Dewulf. «Anskaffelsen av COMPAC ble drevet av vår interesse i å sikre en sterk fremtid for automatiseringsproduktlinjen vår, for å tilby våre kunder den mest avanserte og pålitelige automatiseringsteknologien for å holde tritt med fremskrittene innen fiberlaserskjæring. Med COMPAC som en del av LVD Group, får vi ytterligere automatiseringskunnskap og systemerfaring. »

ABOUT LVD
For andre år på rad ble LVD kåret til et av Belgias Best Managed Companies et initiativ av Deloitte Private og KU Leuven. Betegnelsen anerkjenner privateide og kontrollerte belgiske selskaper som setter de høyeste standarder for forretningsytelse.

OM COMPAC
COMPAC designer, konstruerer og produserer nyskapende produkthåndtering, prosessautomatisering og varelagringssystemer, inkludert spesialdesignede løsninger for en rekke industrielle applikasjoner som mekanisk og jern-og-stål-prosessering, elektriske apparater, papir / papp / emballasjeindustri , kjemikalier og mursteinproduksjon.

COMPAC tilbyr også logistiske løsninger for automatisering og fleksibel styring av materialstrømmen i et produksjonsanlegg, basert på uavhengig drift av transport- og matelinjer utstyrt med tilbehør som sentreringsinnretninger, viderekoblere, dispensere, lagringsenheter, heiser, løftere, manipulatorer, Palletering.