Flow vannskjærer installert hos Inrigo

På bildet fra venstre: Hamid Hezari, Trond Aasen fra LVD Scandinavia, Martin Nærø og Julito Asenas.

Inrigo AS, som leverer bærekraftige, energieffektive, brukervennlige løsninger innen prosessteknologi, installerte nylig en ny Flow vannskjærer levert av LVD Scandinavia.

Inrigo AS er et heleid norsk selskap som ble etablert i 2008. Utgangspunktet for selskapet var olje og gass, men i 2015 foretok de et «grønt skifte», og er nå blant markedslederne innen vann og miljø og biogassindustrien.

Bedriften har nettopp bygd moderne fabrikasjonsanlegg på cirka 4000 m2 på Heimdal utenfor Trondheim. Der utføres produksjon og utvikling av produkter og systemløsninger innen prosess for både offshore og landbasert industri. Inrigo utfører også forskning, og deres FoU avdeling har utviklet egne komplette løsninger for fremtidsrettet vannbehandling og vanngjenvinning.

Produksjon av små prefabrikkerte renseanlegg for drikkevann og avløpsvann sikrer, ifølge produsenten, på en effektiv måte nødvendig kvalitet på forbruksvann til ulike anvendelser.

Bedriften har høy kompetanse og lang erfaring innen alt fra sveising, vannskjæring, plate- og rørarbeid (tromling og bøying). De utfører montering og installasjon til bransjene offshore, skip og landbasert industri. Videre utføres maskinering, trykktesting og overflatebehandling.

Fleksibel og pålitelig

Den nye vannskjæreren hos Inrigo er en Flow Mach 500 utstyrt med 6500 bar pumpe, og bordstørrelse 2000×4000 mm. Maskinen ble levert og installert av LVD Scandinavia.

Trond Aasen fra LVD Scandinavia forklarer at Mach 500 er en vannskjærer som er presis og veldig hurtig.

– Dette er en vannskjærer som er svært produktiv og som kan jobbe med de fleste typer materialer. Flow Mach 500 skjærer lett blant annet aluminium, rustfritt stål, kobber, messing, syntetisk og naturlig stein, komposittmaterialer, samt glass og plast. Maskinen er pålitelig og har en stor fleksibilitet for brukeren, avslutter Aasen.

For mer informasjon se: www.inrigo.no og www.lvdscandinavia.no