LVD Dyna-Cell robotbøyningscelle er nå tilgjengelig med LVDs Easy-Form® Laser adaptive bøyesystem og har en revolusjonerende, automatisk veiviser for rask og enkel programmering. Disse funksjonene fremmer Dyna-Cells kapasitet til å automatisere bøyningen av små til mellomstore deler i forskjellige batchstørrelser med bøyningshastigheter opptil 25 mm per sekund.

REVOLUSJONERENDE PROGRAMMERING AV WIZARD
LVDs 10-10 regel leverer løftet om en rask «art to part» -prosess med 10 minutter for CAM-generering av bøynings- og robotprogrammet og 10 minutter for oppsett og første delproduksjon.

Dyna-Cell er utstyrt med en intelligent programmeringsveiviser som er unik fordi CAM-programmering håndteres helt offline uten behov for å lære roboten fysisk på maskinen. Dette eliminerer betydelig oppsettingstid og sikrer rask kunst til deltid selv for små partier.

Etter å ha importert 3D-tegningen, genererer programvaren automatisk bøyeprogrammet og robotens bevegelse, og dirigerer det fra den ene svingen til den neste for å danne delen og deretter for å laste ned eller stable delen.

Det gir enkel programmering av produktfamilier, for eksempel flens, braketter og profiler, beregner en fullstendig kollisjonsfri bane inkludert gripeposisjoner og simulerer delbøyningen med robot.

Den perfekte bukk
LVDs eksklusive Easy-Form® laser adaptive bøyesystem gir Dyna-Cell avansert prosesskonsistens. EFL er et alternativ på Dyna-Press Pro 40-tonns elektrisk trykkbrems som ligger i hjertet av Dyna-Cell. EFL sørger for at den første svingen er nøyaktig hver gang.

Systemet overfører den digitale informasjonen i sanntid til CNC-kontrollenheten, som behandler den og justerer øyeblikkelig plasseringen av stansen for å oppnå riktig vinkel. Bøyeprosessen blir ikke avbrutt og ingen produksjonstid går tapt. Easy-Form laserteknologi lar maskinen tilpasse seg materialvariasjoner, inkludert arktykkelse, strekkherding og kornretning, og kompenserer automatisk for endringer.

FUNKSJONSRIG CELL
Dyna-Cell er designet for å fungere i enten automatisert bøyemodus eller som en frittstående trykkbrems når applikasjonen ikke garanterer automatisering. Dette gjør Dyna-Cell allsidig og økonomisk for et bredt omfang av bøyningsoperasjoner.

En patentsøkt universalgriper håndterer et bredt spekter av deler, og eliminerer behovet for gripere i forskjellige størrelser og reduserer omregistrering og omstillingstid. LVDs universalgrep har plass til delstørrelser fra 35 mm x 100 mm opp til 350 mm x 500 mm og klarer deler så tunge som 3 kg.
Dyna-Cell er en kompakt bøyecelle med et fotavtrykk på bare 5 m x 5 m.